Manchester City verbaast vriend en vijand door dit te doen met De Bruyne

Manchester City verbaast vriend en vijand door dit te doen met De Bruyne
Zaterdag 02 december 2017 - 09:21   I  

Kevin De Bruyne is de belangrijkste speler bij Manchester City. Dat moeten nu ook andere grote namen als Sergio Agüero en David Silva onder ogen zien en toegeven. In aanloop naar de belangrijke ‘Manchester Derby’ van volgende week krijgt De Bruyne immers vakantie.

Dit weekend (zondag om 15 uur, nvdr.) neemt Manchester City het thuis op tegen West Ham United. Komende woensdag volgt de laatste poulewedstrijd in de Champions League, in het verre Charkiv tegen Shakhtar Donetsk. Maar niet voor De Bruyne.

De Bruyne niet mee naar Oekraïne

Omdat Manchester City met een puike 15 op 15 al zeker is van groepswinst en kwalificatie voor de volgende ronde, krijgt De Bruyne een weekje vrijaf. Meer zelfs: City stuurt zijn belangrijkste speler ‘verplicht’ met verlof. Samen met zijn familie zal de Rode Duivel een weekje mogen uitblazen in… Abu Dhabi.

Volgens Goal hoeft De Bruyne zich een hele week nergens zorgen over te maken. Wat onze landgenoot tijdens zijn vakantie ook wil doen, de club betaalt.

Op die manier wil Manchester City onze landgenoot zo fris mogelijk aan de aftrap laten verschijnen tegen Manchester United. Of het de ideale tactiek is? Dat weten we op zondagavond 10 oktober rond de klok van acht.

Poll: Een goede beslissing?

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022