Club Brugge herpakt zich en wint ruim van STVV

Zondag 29 oktober 2017 - 16:23   I

Club Brugge heeft zich zondagnamiddag herpakt na een 2-0-nederlaag in en tegen KRC Genk eerder deze week. Thuis tegen STVV haalde Club Brugge het ruim met 4-1.

<p>Tijdens de eerste helft hield <a href='/tag/STVV'>STVVa> lange tijd gelijk tred met <a href='/tag/Club+Brugge'>Club Bruggea>. De bezoekers zetten hun voet naast die van de leider, maar na een goed kwartier spelen schoot Vormer <a href='/tag/Club+Brugge'>Club Bruggea> op voorsprong. Lang kon Club niet genieten, want luttele minuten later maakte Legear gelijk.p> <p>Op slag van rust klom <a href='/tag/Club+Brugge'>Club Bruggea> opnieuw op voorsprong, deze keer na een kopbal bij een corner van Denswil. Na de pauze was de tank van <a href='/tag/STVV'>STVVa> leeg en nam de thuisploeg verder afstand via invallers Diaby en Vossen.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Het werd 4-1 en de ploeg van Leko blijft uiteraard leider. Volgende week wacht een lastige uitmatch op het veld van Anderlecht.p>