Hubert of Horvath? Leko trekt verrassende conclusie

Hubert of Horvath? Leko trekt verrassende conclusie
Zondag 29 oktober 2017 - 13:51   I  

Ivan Leko heeft de knoop doorgehakt en zet Ethan Horvath op de bank. Daardoor krijgt Hubert nu zijn kans. Voor de wedstrijd tegen STVV vond Leko nog even de tijd om te reageren op die beslissing.

Volgens Leko is dit zeker geen definitieve beslissing. Hubert is goed bezig op training en verdient dus een kans volgens Leko.

"Er was druk op Horvath. Hij heeft enkele hele goeie wedstrijden gespeeld, in andere matchen was hij niet zo goed met individuele foutjes. We denken dat dit een goed moment is om Hubert een kans te geven. Hij is goed bezig op training. Maar dat betekent niets voor de volgende weken of maanden", aldus Leko volgens Sporza.

Wat de toekomst brengt weet ook Leko niet. Volgens hem zullen we pas binnen enkele weken, misschien zelfs maanden, een conclusie kunnen trekken.

"Dat ik niet elke week van keeper kan veranderen? Mijn doelmannen zijn jong en als keeper moet je groeien, met foutjes. Op dit moment hebben we geen vaste nummer 1. Over enkele weken of maanden zien we wel wat er zal gebeuren met onze doelmannen", besluit Leko.

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge  I   Horvath  I   Hubert

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024