"Ik heb aan Delferière gezegd dat hij onbekwaam is"

Zaterdag 28 oktober 2017 - 09:20   I  

KAA Gent ging vrijdagavond kopje onder op Mambourg. Gent speelde niet zijn beste match onder Yves Vanderhaeghe, maar werd tegelijkertijd twee strafschoppen door de neus geboord.

Manager Michel Louwagie schoot na het laatste fluitsignaal uit zijn krammen. "Ik heb aan Delferière gezegd dat hij onbekwaam is als hij bij die laatste fase niet durft in te grijpen. Iedereen heeft gezien dat het penalty was. Er is toch een videoref? Als die niet de ballen heeft om dan in te grijpen, kan men er beter mee stoppen. Dat is héél duidelijk", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

"Ik begrijp het niet. Heeft die man geen duidelijke richtlijnen gehad? Ik heb al naar scheidsrechtersbaas Verbist gebeld om uitleg te vragen. Hij heeft me gezegd dat hij de fase niet heeft gezien en dat hij zal terugbellen. Ik hoop dat hij terugbelt."

Louwagie kon de nederlaag van zijn ploeg niet plaatsen. "Ik ben boos", ging hij verder. "Ik weet dat het resultaat niet zal veranderen. Maar we hebben nu dertien punten. Dat had er eentje meer kunnen zijn. En dan hadden we ook extra morale gehad om er terug tegen aan te gaan. Dit is ontzettend ontgoochelend."

Poll: Had Gent twee strafschoppen moeten krijgen?

TAGS  I  Louwagie  I   AA Gent  I   Charleroi

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024