'PSG-sterspeler is het beu en verlaat de club'

'PSG-sterspeler is het beu en verlaat de club'
Vrijdag 20 oktober 2017 - 08:22   I  

Angel Di Maria scoorde woensdag de 0-4 tegen Anderlecht. Juichen deed de Argentijn echter niet. Dat heeft alles te maken met zijn statuut als invaller. Voorin eisen Mbappé, Neymar en Cavani alle aandacht op en Di Maria mag enkel invallen voor een van die drie.

Na zijn doelpunt bleef hij stoïcijns en na de wedstrijd wou hij geen tijd vrijmaken voor de journalisten. Nochtans twijfelt niemand aan de kwaliteiten van de 29-jarige Argentijn.

Zo is teamgenoot Thiago Motta vol lof over de speler. "Hij is een belangrijke speler en hij betekent veel voor de ploeg. Woensdag was hij geen titularis, maar dat is nu eenmaal moeilijk bij PSG. Met zijn kwaliteiten ben ik er van overtuigd dat hij deze ploeg nog veel gaat geven."

De Argentijn zelf is daar niet van overtuigd en wil in januari weg. Afgelopen zomer wou Barcelona hem, maar ze boden slechts 40 miljoen euro en dat vonden ze in Parijs veel te weinig. Een Chinees avontuur ligt nu op tafel en nu Argentinië zeker is van het WK zal Di Maria zeker willen voetballen.

TAGS  I  PSG  I   Di Maria  I   Anderlecht

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022