De Coninck weet wat Club Brugge nodig heeft: "Dan opnieuw titelkandidaat"

De Coninck weet wat Club Brugge nodig heeft:
Woensdag 30 november 2016 - 11:44   I  

Na de bekeruitschakeling rest er voor Club Brugge noodgedwongen nog maar één doelstelling: de titel behalen. Maar ook dat zal niet makkelijk worden.

In de competitie loopt het momenteel wel uitstekend voor Club Brugge. Het boekte een klinkende zege tegen KV Mechelen met een glansrol voor Jelle Vossen. "Vier doelpunten plus één assist. Er was – ook in Brugge – lang voorbehoud rond Jelle Vossen", meent De Coninck in Sport/Voetbalmagazine. "Hij heeft zijn kwaliteiten, maar ook zijn beperkingen, zeker als diepe spits. Maar met een fitte José Izquierdo en Lior Refaelov er opnieuw bij deed Club plots weer denken aan het team dat play-off 1 vorig seizoen won, met veel beweging en diepgang."

"En dan komen Hans Vanaken en Vossen plots weer beter uit de verf. Club kan na Nieuwjaar opnieuw focussen, de fysieke en mentale belasting van de Champions League is dan weg. Door de terugkeer van Refaelov moet Michel Preud’homme niet meer zoeken wie hij op rechts moet zetten. Vossen, Vormer of Vanaken waren daar vaak noodgrepen. Als na Nieuwjaar ook Björn Engels hersteld is van zijn schouderletsel, is Club opnieuw titelkandidaat."

TAGS  I  Club Brugge  I   Wim De Coninck  I   Bjorn Engels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024