Vreven trapt zwaar na naar Waasland-Beveren na "bizar" ontslag

Vreven trapt zwaar na naar Waasland-Beveren na
Maandag 21 november 2016 - 10:12   I  

Stijn Vreven leek op weg om de nieuwe Antwerp-coach te worden, maar dat werd uiteindelijk niets. Zo is hij na zijn ontslag bij Waasland-Beveren nog werkloos. Over die club had Vreven maar weinig goede woorden over.

"Het ontslag is verwerkt omdat ik weer de drive en passie heb om ergens in te vliegen. Maar het is tegelijk nog niet verwerkt omdat het onrechtvaardigheidsgevoel er nog altijd is. Dat geeft een knik aan mijn sportief ego, maar ik kan het plaatsen door de reactie van mijn ex-spelers en supporters", legde Vreven uit in De Zevende Dag.

Op de vraag wat juist het probleem was bij Waasland-Beveren, moet hij het antwoord schuldig blijven. "Als ik dat zou weten, dan zou ik het zeggen. Als de spelers en de supporters nog voor 95 procent achter jou staan, dan is het bizar dat je ontslagen wordt. De beheerraad kon de spelers niet inschatten en hield geen rekening met de jeugdigheid. Daar lag het probleem. Ik denk dat zij de lat bij Play-off I gelegd hadden, maar Beveren staat op de plaats (12e) waar het hoort te staan."

"Maar ik ben heel dankbaar voor de kans die ik er gekregen heb. Ik heb me op de kaart kunnen zetten en kijk uit naar het vervolg. Ik kan nu even dingen doen waar ik nooit tijd voor had, zoals trainingen bekijken in Duitsland en Nederland om andere dingen op te pikken."

TAGS  I  Stijn Vreven  I   Waasland-Beveren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024