Buitenkans: Déze Pro League-sterkhouder solliciteert bij Belgische topclubs

Buitenkans: Déze Pro League-sterkhouder solliciteert bij Belgische topclubs
Dinsdag 04 april 2023 - 11:00   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League staan er nog drie speeldagen op het programma in de reguliere competitie. Onder meer de strijd om de laatste play-off tickets is nog bijzonder spannend.

Eén van de teams die nog een grote kans maakt om play-off 2 te halen, is Charleroi. Bij de Zebra’s is keeper Hervé Koffi al twee jaar een absolute sterkhouder. Hij gaat zijn laatste contractjaar in en het ziet er naar uit dat hij deze zomer de deur in Wallonië achter zich dicht zal trekken.

De Carolo’s kunnen kiezen om zijn contract met nog een seizoen te verlengen, maar bij Extra Time gaf Koffi maandag zelf aan dat hij klaar is voor de stap hogerop. Zijn waarde wordt momenteel rond 1,5 miljoen euro geschat en aangezien hij zijn laatste contractjaar ingaat, kan dit echt wel een buitenkans zijn voor een Belgische topclub.

De transfer naar een Belgische topper is niet eens zo onrealistisch, want er zijn er heel wat die een nieuwe doelman zoeken. Verbruggen lijkt Anderlecht bijvoorbeeld te verlaten, terwijl ook Vandevoordt binnenkort naar RB Leipzig trekt. Daarnaast zou ook Butez van Antwerp  naar het buitenland kunnen verhuizen. Ook AA Gent, Union en Standard lijken opties. Wordt vervolgd...

Poll: Zou jij Hervé Koffi volgend seizoen graag bij jouw favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Charleroi  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Standard  I  Union  I  AA Gent

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024