‘Anderlecht-sterkhouder is onhoudbaar: Engelse topclubs bereiden bod voor’

‘Anderlecht-sterkhouder is onhoudbaar: Engelse topclubs bereiden bod voor’
Dinsdag 04 april 2023 - 10:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht hopen ze deze zomer opnieuw enkele financiële slagen te slaan. Eerst willen ze zich weliswaar plaatsen play-off 2. Daar is de strijd énorm spannend: Cercle en Charleroi hijgen in het klassement in de nek van paars-wit.

Gelukkig voor Anderlecht hebben ze er sinds deze winter een extra troef bij: Bart Verbruggen. De jonge Nederlander ligt al langer onder contract bij paars-wit, maar werd pas een aantal maanden geleden door trainer Brian Riemer aangeduid als titularis tussen de palen bij het A-team.

Dat Verbruggen het uitstekend doet, is een understatement. Na onder meer een heldenrol in de Conference League werd hij opgeroepen voor Oranje. Ook in Engeland houden ze hem nauwlettend in de gaten. Burnley — de ploeg van Kompany — zou zeventien miljoen euro voor hem willen neertellen.

Ze krijgen weliswaar concurrentie van twee grotere ploegen: Liverpool en Manchester United. The Sun meldt dat beiden een opvolger zoeken voor hun huidige doelman. Verbruggen lijkt deze zomer onhoudbaar voor paars-wit, dat allicht méér dan zeventien miljoen euro zal opstrijken bij een transfer.

Poll: Zal Verbruggen Anderlecht deze zomer verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley  I  Manchester United  I  Liverpool

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024