Dit had Stijn Stijnen te zeggen na de gemiste kans op promotie

Dit had Stijn Stijnen te zeggen na de gemiste kans op promotie
Donderdag 02 mei 2024 - 17:00   I   door Redactie

Patro beëindigt haar eerste seizoen in het profcircuit met deelname aan de Promotion Play-Offs. Na afloop ging de coach van de club dieper in op het verloren duel tegen Deinze.

Helaas zal Patro Eisden dit seizoen niet promoveren. Na een verlies in de heenwedstrijd, verloor het team nu ook de terugwedstrijd tegen Deinze op woensdag. Toch was Stijn Stijnen achteraf tevreden. Dat gaf hij toe op de officiële website van de club.

"We hebben vandaag alles gegeven wat we konden. Deinze heeft het zwaar gehad en er waren genoeg kansen om de voorsprong te vergroten. Als we de 0-2 hadden gemaakt, zou Deinze niet alleen nerveus zijn geworden, maar ook in paniek raken."

"Die momenten zijn cruciaal. Ik kan mijn team niets kwalijk nemen. Ze hebben alles gegeven. Ze mogen trots zijn op wat ze dit seizoen hebben bereikt. We hebben ons laten zien en een beloning gekregen in de vorm van het play-off ticket. We moeten hier veel van leren. Het is namelijk niet vanzelfsprekend voor een kleine club om dit in de toekomst te evenaren. Forza Patro!"

Poll: Moet Stijn Stijnen een kans krijgen bij een grotere club?

TAGS  I  Stijn Stijnen  I  Patro Eisden

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024