‘Overmars schrikt op: Philippe Clement wil Antwerp beroven van sterkhouder’

‘Overmars schrikt op: Philippe Clement wil Antwerp beroven van sterkhouder’
Dinsdag 04 april 2023 - 10:30   I   door Redactie

Bij Antwerp hebben ze zich de laatste maanden weer opgeworpen als titelkandidaat. De Great Old staat daarnaast ook in de finale van de beker. Ze hopen het seizoen met minstens één prijs af te sluiten.

De goede prestaties van Antwerp zijn natuurlijk ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Er loopt heel wat talent rond op de Bosuil. Mannen als Arthur Vermeeren lijken weliswaar nog een tijdje in ‘de schoonste Stad van’t land’ te blijven.

Wie deze zomer de Great Old mogelijk wél zal verlaten, is penaltykiller Jean Butez. De Fransman maakt dit seizoen indruk met zeventien clean sheets in de competitie. Het Laatste Nieuws meldt nu dat het AS Monaco van Philippe Clement Butez graag binnen wil rijven.

De marktwaarde van de 27-jarige keeper bedraagt momenteel zes miljoen euro en zijn contract loopt nog tot medio 2026. Áls hij naar AS Monaco trekt, dan zal de ploeg uit het prinsdom heel wat miljoenen mogen neertellen. Voor Butez is de overstap ook interessant met het Franse nationale elftal in het achterhoofd. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Butez Antwerp deze zomer verlaten?

TAGS  I  Antwerp  I  AS Monaco

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024