Groepssfeer onder nul: Schuldige aangeduid voor grote rel bij Oranje

Groepssfeer onder nul: Schuldige aangeduid voor grote rel bij Oranje
Woensdag 11 september 2024 - 10:00   I   door Redactie

Wout Weghorst kreeg onlangs een vervelende tik op training van Jurriën Timber. De boomlange spits reageerde geïrriteerd waardoor duidelijk werd dat de verstandhouding binnen de spelersgroep niet optimaal is. Nico Dijkshoorn denkt te weten waarom Weghorst op weinig sympathie kan rekenen.

Volgens de schrijver heeft het alles te maken met de manier waarop Weghorst zijn doelpunt van afgelopen zaterdag tegen Bosnië en Herzegovina vierde. Na een centraal schot van Quinten Timber wist Weghorst op de rebound eenvoudig de 4-2 binnen te tikken.

"Niemand heeft in de gaten waarom broers Timber op training Weghorst aanpakken", schrijft Dijkshoorn op X. "Kijk naar zijn juichen zaterdag na scoren. Doelpunt was 90 procent van Timber." Volgens Dijkshoorn had Weghorst daarom meer respect kunnen opbrengen voor de actie van Timber.

"Wout moet weer leeuwenklauw doen", verwijst hij naar zijn viering van het doelpunt. "Negeerde de spelers. Je ziet Timber geïrriteerd naar middenlijn lopen", geeft Dijkshoorn aan. Volgens hem is dat dus dé reden waarom de broers Timber Weghorst stevig aanpakken op training.

Poll: Ben jij het eens met Dijkshoorn?

TAGS  I  Oranje  I  Wout Weghorst

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024