Hein Vanhaezebrouck doet erg pijnlijke onthulling over Paul Gheysens: "In nood"

Hein Vanhaezebrouck doet erg pijnlijke onthulling over Paul Gheysens:
Dinsdag 03 september 2024 - 08:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck ziet een verontrustende tendens in het Belgische voetbal. Clubs die te snel verkopen. Hij wijst naar zijn ex-club AA Gent, maar zeker ook naar Antwerp. Hij meent dat voorzitter Paul Gheysens spelers onder de prijs verkoopt.

"Je merkt hier nu ook een nieuwe tendens. Snel verkopen. Te snel. Omdat er nood is aan centen. Antwerp is daar het beste voorbeeld van, AA Gent doet het ook", vertelt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. "AA Gent kocht in voor 15,5 miljoen, terwijl die spelers 13,6 miljoen waard zijn. En ze verkochten voor 22 miljoen, maar de marktwaarde van de vertrekkers was 33 miljoen. Hong, voor vier miljoen, sorry, dat is dik onder de prijs. Net als de 2,2 miljoen voor Tissoudali, zelfs al is hij 31 jaar."

"Ekkelenkamp, voor vijf miljoen naar Udinese: dat is ook te weinig voor iemand die altijd speelde en Antwerp mee kampioen maakte", vervolgt Hein. "Twaalf miljoen voor Mandela Keita is mooi, maar ook hij had het potentieel om zeker 20 miljoen te krijgen. Of Arthur Vermeeren. Blijft hij langer, dan is hij ook tegen de 30 miljoen waard. En geen achttien miljoen, wat Atlético betaalde. Die jongens worden te vroeg verkocht. Enfin, bij Antwerp begrijp ik die noodzaak om snel te verkopen."

Poll: Heeft Hein gelijk?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Hein Vanhaezebrouck  I  Paul Gheysens

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024