Het gaat al meteen mis voor Bilal El Khannouss na toptransfer

Zaterdag 31 augustus 2024 - 20:00   I   door Redactie

Bilal El Khannouss heeft zijn transfer beet naar Leicester City. Hij mocht meteen ook zijn eerste speelminuten maken, maar helaas zonder een goed resultaat. Leicester ging de boot in tegen Aston Villa, waar een andere Belg uitblinker werd.

Aston Villa won met 1-2 van Leicester City in een duel met verschillende Rode Duivels. Amadou Onana scoorde voor Villa na een ingestudeerde vrije trap, wat al zijn tweede doelpunt voor de club is sinds zijn transfer van Everton. Tielemans speelde ook mee, terwijl Bilal El Khannouss voor het eerst minuten maakte voor Leicester.

Na de rust verliet Onana het veld met een lichte blessure, maar dit leek slechts uit voorzorg. Ook zonder Onana bleef Villa domineren, wat leidde tot een tweede doelpunt door invaller Durán na een voorzet van Digne. Leicester bracht El Khannouss in de 67e minuut, maar het was Buonanotte die via een volley scoorde voor de thuisploeg. Villa behoudt de winst, terwijl Leicester achterblijft met slechts 1 punt uit 9.

Poll: Denk jij dat El Khannouss potten zal breken in de Premier League?