'Eriksen meer dan ooit op weg naar Belgische topclub'

'Eriksen meer dan ooit op weg naar Belgische topclub'
Zaterdag 31 augustus 2024 - 08:15   I   door Redactie

De kans dat Christian Eriksen naar Anderlecht verhuist, is een pak groter geworden. Dat heeft alles te maken met het feit dat de transferdeadline in de Europese topcompetities al verstreken is.

Het grote gevaar komt nu nog uit Nederland. Daar is de transfermarkt nog tot 2 september open. Ajax wil de middenvelder ook graag halen. Eriksen speelde eerder al bij de Amsterdammers. Ajax heeft echter zelf momenteel weinig financiële slagkracht. Anderlecht werkt intussen al een hele tijd geduldig aan het dossier en alles verloopt eigenlijk volgens plan. Zo is het bijna zeker dat Eriksen zal vertrekken bij Manchester United en Anderlecht heeft nog meer tijd dan Ajax om de transfer af te ronden.

In België sluit de transfermarkt pas op 6 september. Zoveel tijd heeft paars-wit voor alle duidelijkheid niet, want op 4 september moeten de definitieve spelerslijsten voor de Europa League ingediend worden. Tegen dan moet Eriksen er dus wel zijn. Als Jesper Fredberg erin slaagt om Eriksen nog aan de selectie toe te voegen, zal dat alvast op groot gejuich bij Anderlecht onthaald worden. Een creatieve middenvelder kan paars-wit goed gebruiken en bovendien is het een naam als een klok in het voetbal.

Poll: Is Anderlecht met Eriksen een uitgesproken titelfavoriet?

TAGS  I  Anderlecht  I  Christian Eriksen  I  Ajax

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024