Toch weg? 'Erg verrassend transfernieuws over Skov Olsen'

Toch weg? 'Erg verrassend transfernieuws over Skov Olsen'
Vrijdag 30 augustus 2024 - 16:00   I   door Redactie

Zal Andreas Skov Olsen voor het sluiten van de transfermarkt alsnog vertrekken bij Club Brugge? Er is een opvallend gerucht opgedoken over de Deense flankaanvaller van Club Brugge.

Skov Olsen wordt al twee jaar aan een vertrek gelinkt bij Club Brugge, maar telkens is hij gebleven. De grillige flankaanvaller wisselt de beste momenten af met onzichtbare periodes. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl zou Feyenoord nu interesse hebben in de Deense international. Dat is opmerkelijk als je weet dat Club zeker 20 miljoen euro wil voor Skov Olsen. Iets wat men bij Feyenoord ook wel weet.

Club Brugge heeft de troeven in handen bij onderhandelingen met Feyenoord. Skov Olsen heeft nog een contract tot 2026 bij blauw-zwart. Blauw-zwart betaalde zelf 6 miljoen euro voor zijn komst. Blauw-zwart zit erin om veel winst te maken op Skov Olsen. Bovendien hoeft hij zeker niet weg, want Club verkocht ook al Antonio Nusa voor 28 miljoen euro. Mocht Feyenoord er toch in slagen om Skov Olsen nog binnen te halen, zou dat een ongekende stunt zijn voor een Nederlandse topclub. De transfermarkt in Nederland is nog open tot 2 september om middernacht.

Poll: Zou jij hem laten gaan voor 20 miljoen?

TAGS  I  Feyenooord  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024