'Colin Coosemans krijgt plots slecht nieuws te horen bij Anderlecht'

'Colin Coosemans krijgt plots slecht nieuws te horen bij Anderlecht'
Vrijdag 30 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft dan toch zo goed als een nieuwe doelman beet. Het gaat om de 24-jarige Odisseas Vlachodimos, een Duits-Griekse doelman van Newcastle. Dat meldt Het Laatste Nieuws op basis van Engelse bronnen.

Anderlecht zat in de zomer lange tijd achter Koen Casteels en Jean Butez aan. Casteels koos voor een avontuur in Saudi-Arabië. Butez mocht weg bij Antwerp, maar het werd al snel duidelijk dat hij vele miljoenen zou kosten. Bovendien ontpopte Colin Coosemans tot een zeer waardige nummer één intussentijd. Daardoor voelde Anderlecht minder de nood om nog vol voor Butez te gaan.

RSCA lost het nu op met een uitleenbeurt van Vlachodimos. Hij is bij Newcastle pas derde keeper. Anderzijds was hij wel vijf jaar aan de slag bij Benfica. Het is dus ook geen kleine garnaal die Anderlecht haalt. Het lijkt er op dat Vlachodimos de strijd zal moeten aangaan met Colin Coosemans. Die zou dan toch nog pittiger kunnen worden dan eerst werd gedacht. Moet hij alsnog vrezen voor zijn plek? Dat zullen de komende weken moeten uitwijzen.

Poll: Denk jij dat de basisplaats van Coosemans zo in gevaar komt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Odisseas Vlachodimos  I  Newcastle  I  Colin Coosemans

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024