'Plots is er zeer verrassend transfernieuws bij Club Brugge'

'Plots is er zeer verrassend transfernieuws bij Club Brugge'
Dinsdag 27 augustus 2024 - 08:00   I   door Redactie

Ondanks zijn indrukwekkende statistieken bij Club Brugge blijft de verwachte transfer van Andreas Skov Olsen (24) uit. De Deense flankaanvaller, die in 100 wedstrijden 43 doelpunten en 24 assists verzamelde, lijkt opnieuw een seizoen in de Jupiler Pro League tegemoet te gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Hoewel zijn cijfers indrukwekkend zijn, ontbreekt het hem aan de consistentie en mentale weerbaarheid die veel topclubs eisen. Club Brugge is bovendien niet bereid om hun sterspeler voor een lagere prijs te laten vertrekken, vooral gezien de recente transfers van Thiago en Nusa.

Skov Olsen worstelt met blessures en lijkt mentaal kwetsbaar, waardoor hij regelmatig afwezig is in belangrijke wedstrijden. Ondanks het gemis van een transfer zou een extra seizoen bij Club Brugge geen straf hoeven te zijn, mits hij zijn focus hervindt en consistent presteert. De club hoopt dat de Champions League het beste in hem naar boven haalt.

Een verrassing is het wel. Skov Olsen leek ook deze zomer te zullen vertrekken, maar blijft dus toch. Dat kan dus zomaar heel positief uitdraaien voor Club.

Poll: Een goeie zaak dat hij blijft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024