'Charles De Ketelaere belandt middenin grote transferoorlog'

'Charles De Ketelaere belandt middenin grote transferoorlog'
Woensdag 21 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere beleeft in zijn tweede seizoen bij Atalanta een ware transferoorlog. Hij is zelf gelukkig niet het lijdend voorwerp, maar het straalt wel af op de club.

Teun Koopmeiners beleeft een turbulente zomer na een droomseizoen bij Atalanta. De Nederlandse middenvelder, die afgelopen seizoen vijftien keer scoorde, werd dé ster van zijn club en leidde hen naar Europa League-succes.

Zijn prestaties trokken de aandacht van Juventus, dat bereid is een miljoenenbedrag voor hem neer te leggen. Echter, Atalanta weigert vooralsnog mee te werken aan een transfer, ondanks de belofte dat Koopmeiners bij interesse van een topclub zou mogen vertrekken.

Deze situatie heeft een breuk veroorzaakt tussen speler en club. Koopmeiners, door trainer Gasperini publiekelijk bekritiseerd, is ziek van de situatie en momenteel onbereikbaar. Terwijl Juventus vol inzet op zijn komst, nadert de transferdeadline en blijft Koopmeiners’ toekomst onzeker.

Zowel voor hem als voor Juventus dreigt een enorme teleurstelling. Het blijft afwachten of Atalanta alsnog toegeeft, zodat Koopmeiners zijn droomtransfer naar Turijn kan maken en een nieuw hoofdstuk kan beginnen bij de Italiaanse grootmacht.

Poll: Kan Atalanta hem beter laten gaan?

TAGS  I  Juventus  I  Atalanta  I  Teun Koopmeiners  I  Charles De Ketelaere

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024