Het is crisis: Club Brugge neemt beslissing over lot van Nicky Hayen

Het is crisis: Club Brugge neemt beslissing over lot van Nicky Hayen
Maandag 12 augustus 2024 - 08:00   I   door Redactie

Nicky Hayen loodste Club Brugge vorig seizoen nog naar een onverwachte titel. Dit seizoen loopt het heel wat minder. Blauw-zwart is de competitie begonnen met een 1 op 9. Welke gevolgen heeft dat voor de coach?

Hayen heeft intussen wel krediet opgebouwd bij Club, maar de 3-2-nederlaag op het veld van Racing Genk is hard aangekomen. De trainer sprak zelf van een crisis. 

"Voor Club Brugge is het nu crisis", zei hij. "Wij blijven rustig en kei hard werken, maar dit is ver onder de standaard van Club Brugge. Daar ben ik me ook van bewust. We zullen kei hard moeten werken en dit zo snel mogelijk ombuigen, maar dat dit allesbehalve een fijne situatie is, is duidelijk."

Het Nieuwsblad schreef eerder al dat Hayen geen eindeloos krediet heeft bij het bestuur. Ook voor hem geldt dat er resultaten moeten volgen. Je mag niet vergeten dat Club vorig seizoen tot voor de play-offs erg wisselvallig was. Dat wil men in Brugge niet nog eens meemaken.

Voorlopig blijft Hayen aan boord, maar gerust kan de trainer niet zijn. Tegen Antwerp komend weekend zal er absoluut gewonnen moeten worden.

Poll: Vind jij dat Hayen nog veel krediet verdient?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024