'Onzichtbare Anders Dreyer wordt vervangen bij Anderlecht': Nieuwe naam al bekend

'Onzichtbare Anders Dreyer wordt vervangen bij Anderlecht': Nieuwe naam al bekend
Zondag 11 augustus 2024 - 22:00   I   door Redactie

Anderlecht is naarstig op zoek naar creativiteit voorin. De afgelopen drie competitiewedstrijden maakten duidelijk dat paars-wit amper aan (grote) kansen kan toekomen. Daarom dat ze in Brussel op zoek zijn naar een nieuwe creatieveling.

Op de rechtsbuiten kan Anderlecht bijvoorbeeld nog versterking gebruiken. Eerder kwam al het nieuws dat CEO Sports Jesper Fredberg de ploeg daar deze zomer nog wil verstevigen. Ook omdat Anders Dreyer voorlopig een van de weinige opties is op die positie.

Sasha Tavolieri meldt nu dat ze in de hoofdstad de pijlen hebben gericht op een Braziliaans talent. Het gaat om Rayan, een achttienjarige rechtsbuiten die momenteel nog onder contract staat bij Vasco da Gama, uit de hoogste divisie in Brazilië.

Naar verluidt heeft Anderlecht nog geen bod neergelegd in Zuid-Amerika, maar wordt de buitenspeler wel degelijk gevolgd door Fredberg en co. Wil Anderlecht hem inlijven, zullen ze wel stevig in de buidel moeten tasten. De achttienjarige heeft namelijk een marktwaarde van zes miljoen euro.

Poll: Is Anderlecht gebaat bij een extra concurrent voor Dreyer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rayan  I  Vasco da Gama  I  Anders Dreyer

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024