Genk krijgt dramatisch nieuws te horen: 'Meerdere sterkhouders willen de club verlaten'

Genk krijgt dramatisch nieuws te horen: 'Meerdere sterkhouders willen de club verlaten'
Zondag 11 augustus 2024 - 21:00   I   door Redactie

Genk gaat dit seizoen afscheid nemen van heel wat grote namen. Bilal El Khannouss wordt gelinkt met een transfer, Tolu Arokodare kan naar Trabzonspor en ook Alieu Fadera lijkt de club te gaan verlaten. De Gambiaan trekt zo goed als zeker naar Italië.

Met dat nieuws komt Het Laatste Nieuws naar buiten. Fadera, die vorige zomer nog voor vier miljoen euro overkwam van Zulte Waregem, lijkt nu al weer te vertrekken. De linksbuiten heeft naar verluidt een akkoord met het Italiaanse Como, de club van trainer Cesc Fabregas.

De Italianen zouden een transfersom van vijf miljoen euro betalen aan Genk. Daarmee doen ze in Limburg op één jaar tijd dus één miljoen euro winst op de aanvaller. Toch opvallend aangezien Fadera heel wat blessureleed kende vorig seizoen.

Verder dreigt het ook Tolu Arokodare te zien vertrekken. De Nigeriaan ziet een overstap naar Trabzonspor helemaal zitten. De Turken zijn bereid om een bedrag van zeven miljoen euro te betalen. Daarmee doet Genk ook winst op zijn spits. Tolu kwam anderhalf jaar geleden namelijk over voor vijf miljoen.

Poll: Wie zie jij het liefst niet vertrekken?

TAGS  I  Genk  I  Tolu Arokodare  I  Alieu Fadera

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024