Wat nu? 'Jesper Fredberg volledig de mist in met kersvers aanwinst Anderlecht'

Wat nu? 'Jesper Fredberg volledig de mist in met kersvers aanwinst Anderlecht'
Zondag 11 augustus 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht speelde zaterdag in eigen huis 1-1 gelijk tegen OH Leuven. Na een 6 op 6 pakt het daardoor 7 op 9, op papier geen slecht begin voor paars-wit, was het niet dat het op het veld niet al te best loopt. Daags na het gelijkspel zijn de kranten dan ook erg hard voor Anderlecht.

Vooral één speler krijgt het daarbij hard te verduren. Kersvers aanwinst Jan-Carlo Simic toonde zich bij momenten erg onzeker en was niet opgewassen tegen de snelle benen van zijn tegenstander Konan N’Dri. Ook de kranten zagen dat.

“Het werd een catastrofale start van de jonge Serviër, die Ndri voortdurend uit zijn grip verloor. Zijn gebrek aan snelheid zou een probleem kunnen worden”, geeft La Dernière Heure uitleg bij de magere 3 op 10 die het aan de de centrale verdediger geeft.

SudPresse is iets milder en geeft hem een 4 op 10: “Liet zich in de eerste helft gaan in zijn enthousiasme met enkele delicate ingrepen. Eén daarvan leverde ook geel op. Hetzelfde in de tweede helft, met name bij zijn verloren duel met Ndri. Hield Maertens ook te weinig bezig bij de 1-1", verwijt het Franstalige medium hem tot slot de tegengoal.

Poll: Is de kritiek op Simic terecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan-Carlo Simic  I  OH Leuven

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024