Club Brugge biedt Arthur Vermeeren de ideale uitweg

Club Brugge biedt Arthur Vermeeren de ideale uitweg
Zaterdag 10 augustus 2024 - 21:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren lijkt ook dit seizoen toch niet zoveel uitzicht op speelgelegenheid te krijgen bij Atlético Madrid. Er zijn zelfs geruchten dat hij als pasmunt zou gebruikt worden voor een andere versterking.

Coach Diego Simeone heeft nog niet het volle vertrouwen in Vermeeren. Afgelopen winter belandde hij bij Atlético, dat 18 miljoen euro betaalde aan Antwerp. Voor Vermeeren was het echt niet evident om zich aan te passen. Alleen al de taal was hij nog niet machtig.

Het resultaat was dat Vermeeren amper aan spelen toekwam bij Atlético. Coach Diego Simeone hield hem vooral op de bank. Ook dit seizoen lijkt Simeone nog niet van plan om Vermeeren heel veel speelgelegenheid te gunnen. Nochtans is iedereen wel overtuigd van het talent van de jonge middenvelder.

Een stap die Vermeeren zou kunnen zetten, is een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Antwerp lijkt niet evident, maar een andere Belgische topclub zou dan een jaar gebruik kunnen maken van de diensten van Vermeeren. Als hij dan opnieuw Europees kan spelen, bijvoorbeeld Champions League bij Club Brugge, zou Vermeeren toch weer extra ervaring opdoen.

Alleen staat Atlético allicht niet open voor zo'n scenario en ook Vermeeren zelf niet. Hij wil absoluut slagen bij de Spaanse topclub. Alleen ligt dat niet uitsluitend in zijn handen. Dat hangt ook af van de concurrentie en Simeone wil die nog verscherpen. Wat overblijft, zijn dus nog veel vraagtekens.

Poll: Zou een tijdelijke terugkeer naar België een goed idee zijn voor Vermeeren?

TAGS  I  Arthur Vermeeren  I  Atlético Madrid  I  Club Brugge

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024