Anderlecht verklaart Club Brugge de oorlog met ongeziene toptransfer

Anderlecht verklaart Club Brugge de oorlog met ongeziene toptransfer
Zaterdag 10 augustus 2024 - 19:00   I   door Redactie

Jesper Fredberg maakt achter de schermen verder werk van versterkingen bij Anderlecht. Wat heel hoog op de verlanglijst staat, is een creatieve spelmaker.

Je hoeft niet heel ver te gaan zoeken om te weten wie dat in principe moet worden: Christian Eriksen. Fredberg stuntte al met de komst van onder meer Kasper Schmeichel vorig seizoen en ook nu werkt de Deen aan een stunttransfer van zijn landgenoot.

Met Eriksen zou die positie alvast ingevuld worden. Bovendien brengt de 32-jarige middenvelder een pak ervaring mee. Dat is dan weer welkom gelet op het feit dat er toch wel wat ervaring vertrokken is met onder meer Delaney en Schmeichel.

Eriksen zit bij Manchester United op een zijspoor. Hij kan er niet rekenen op een basisplaats en mag dus vertrekken. Alleen moet Fredberg geduldig aan het dossier werken, want op financieel vlak kan Anderlecht geen groot verschil maken. Daarvoor is het budget te beperkt. Dat betekent echter niet dat de slaagkansen voor Fredberg niet groot zijn.

Iemand als Eriksen kan Anderlecht goed gebruiken om Club Brugge ditmaal van de titel te houden. Paars-wit stond vorig seizoen al heel dicht bij de titel, maar vergooide het zelf tegen blauw-zwart. Dat mag niet nog een keer gebeuren.

Poll: Zou jij Eriksen graag bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Anderlecht  I  Christian Eriksen

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024