'Club Brugge met het schaamrood op de wangen in Skov Olsen-transfer'

'Club Brugge met het schaamrood op de wangen in Skov Olsen-transfer'
Vrijdag 09 augustus 2024 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge wil deze zomer afscheid nemen van Andreas Skov Olsen. De Deense flankspeler mag beschikken, mits er een degelijk bod voor hem komt. Probleem is dat er op dit moment geen concrete interesse is. Toch wel opvallend na zijn uitstekend seizoen.

Waar er voor Raphael Onyedika en Antonio Nusa, die beiden ook voor een mooi bedrag de club mogen verlaten, wél concrete belangstelling is, moet Club voorlopig geduldig afwachten totdat er een geïnteresseerde ploeg zich meldt voor Skov Olsen.

Onyedika kan rekenen op interesse uit de Premier League terwijl Nusa gelinkt wordt met een overstap naar Rome, waar zowel Lazio als stadsrivaal AS Roma interesse tonen. Voor ploegmaat Skov Olsen liggen de kaarten op dit moment dus anders.

Nochtans willen ze zich bij Club absoluut 'verlossen' van de Deen. In Brugge vinden ze dit het ideale moment om hem te verkopen, alleen moet er dan wel interesse zijn natuurlijk. De international scoorde vorig seizoen alles samen 26 doelpunten in 50 wedstrijden. Met daarnaast ook acht assists kan hij indrukwekkend statistieken voorleggen. Die resulteren echter niet in belangstelling. 

Poll: Begrijp jij dat er (nog) geen belangstelling is voor Skov Olsen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen  I  Antonio Nusa  I  Raphael Onyedika

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024