“Wat nu, Paul Gheysens?”: Antwerp met de handen in het haar na groot transfernieuws

“Wat nu, Paul Gheysens?”: Antwerp met de handen in het haar na groot transfernieuws
Donderdag 08 augustus 2024 - 11:00   I   door Redactie

Zeno Van Den Bosch lijkt op weg naar de uitgang bij Antwerp. Transfergoeroe Sacha Tavolieri meldde reeds dat één club concrete interesse in hem heeft.

Antwerp kreeg in het verleden al heel wat mooie sommen binnen. Nu lijkt ook Zeno Van den Bosch te gaan vertrekken. Hij heeft nog één jaar contract, maar lijkt dat niet te gaan verlengen. Indien Antwerp nog wil cashen, zal het nu volop in actie moeten schieten.

Al klopten meerdere clubs reeds aan. The Great Old vraagt tussen de 8 en 10 miljoen euro, wat voor een speler van zijn profiel en potentieel niet onrealistisch is. Het Italiaanse Torino meldde zich reeds met heel concrete interesse, al kwam het nog niet tot een bod.

Zo klonk het toch bij transferspecialist Sacha Tavolieri. Die is ervan overtuigd dat de verdediger zich aan een mooie transfer zal wagen, en dit voor Antwerp nog bedrogen kan uitkomen. Ze hebben namelijk momenteel, met Van den Bosch inbegrepen, 4 centrale verdedigers onder contract.

Er zou dus nog snel verdedigende versterking moeten worden gezocht. Zeker met het oog op mogelijke blessures, gezien de kern heel wat oudere spelers kent.

Poll: Moet Antwerp volgens jou nog nieuwe verdedigers kopen?

TAGS  I  Antwerp  I  Paul Gheysens  I  Zeno Van den Bosch

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024