Riemer verbouwereerd: 'Tweedeklasser plukt toptarget voor de neus van Anderlecht weg'

Riemer verbouwereerd: 'Tweedeklasser plukt toptarget voor de neus van Anderlecht weg'
Woensdag 07 augustus 2024 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht wil zich versterken met Issiaka Kamaté. De rechtsbuiten van Inter zou gehuurd kunnen worden met aankoopoptie, al wil Inter daarbij ook een terugkoopoptie afdingen. Anderlecht krijgt de Fransman echter niet in de schoot geworpen.

Sasha Tavolieri meldt dat ook CD Mirandes interesse toont in de twintigjarige aanvaller. Mirandes is een Spaanse club die actief is op het tweede hoogste niveau van Spanje. Op papier dus geen grote concurrentie voor paars-wit, toch moeten ze de club beginnen vrezen.

De transferjournalist weet te vertellen dat de Spaanse tweedeklasser net als Anderlecht een bod heeft uitgebracht om Kamaté via een huur over te nemen. Sterker nog, het toptarget van Anderlecht zou zelfs al zijn jawoord gegeven hebben aan de Spanjaarden.

Mocht Anderlecht zich laten aftroeven door Mirandes zou dat toch een zware dreun betekenen voor paars-wit. Kamaté werd gezien als ideale doublure voor Anders Dreyer. Indien de Fransman voor een avontuur in Spanje kiest, moet Anderlecht op zoek naar een alternatief.

Poll: Kan Anders Dreyer zijn statistieken van vorig seizoen verbeteren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Issiaka Kamaté  I  Inter

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024