Het houdt niet op voor Antwerp: 'Ook Zeno Van den Bosch verlaat de club'

Het houdt niet op voor Antwerp: 'Ook Zeno Van den Bosch verlaat de club'
Woensdag 07 augustus 2024 - 20:00   I   door Redactie

Antwerp verkocht vorige winter al Arthur Vermeeren en deze zomer kwamen daar al George Ilenikhena en Jurgen Ekkelenkamp bij. Daar gaat het echter niet bij blijven, want Het Nieuwsblad weet dat ook Zeno Van den Bosch voor een zomers vertrek staat.

De centrale verdediger heeft zijn contract tot dusver nog niet verlengd, wat maakt dat hij volgende zomer gratis op te pikken is. Dat willen ze bij Antwerp uiteraard koste wat kost vermijden aangezien de 21-jarige verdediger een marktwaarde heeft van zes miljoen euro.

Het is algemeen geweten dat Antwerp enkele spelers in de etalage plaatst om zo broodnodige inkomsten te generen. Een verkoop van Van den Bosch zou Antwerp weer een stap dichter bij hun financiële doelstellingen brengen. 

De Italiaanse ploegen Bologna en Torino zijn naar verluidt bereid om Antwerp daar een handje bij te helpen. Beide clubs hebben al geïnformeerd naar de diensten van de jonge Belg. Voorlopig zou Antwerp nog te veel vragen, maar verwacht wordt dat de prijs nog zal zakken.

Poll: Kan Antwerp al de vertrekkers tijdig opvangen?

TAGS  I  Antwerp  I  Zeno Van den Bosch  I  Torino  I  Bologna

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024