'Anderlecht krijgt uitgelezen kans om publiekslieveling terug naar Brussel te halen'

'Anderlecht krijgt uitgelezen kans om publiekslieveling terug naar Brussel te halen'
Woensdag 07 augustus 2024 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht denkt deze zomer aan niemand minder dan Dennis Praet als versterking voor het middenveld. De 30-jarige middenvelder zit zonder club en kan dus gratis opgepikt worden. Naast Praet is er nog een ex-speler van paars-wit die naar een nieuwe club zoekt.

Waar Praet het liefst terugkeert naar Italië en zo lijkt aan te geven niet meteen open te staan voor een comeback bij Anderlecht, hebben de Brusselaars misschien meer geluk bij Chancel Mbemba. De Congolees is niet meer welkom bij zijn club Marseille.

Een dispuut met het bestuur zorgt ervoor dat de centrale verdediger bij de beloften moet meetrainen en eerder kreeg hij ook al te horen dat hij deze zomer moet vertrekken. De ex-speler van Anderlecht moet daarom op zoek naar een nieuwe club.

Misschien dat Anderlecht eens kan polsen bij de ex-publiekslieveling? De Congolees International speelde tussen 2011 en 2015 al voor paars-wit, waarna hij voor twaalf miljoen euro verkaste naar Newcastle United. In Anderlecht was Mbemae altijd een graag gezien figuur.

Poll: Moet Anderlecht eens polsen bij Mbemba?

TAGS  I  Dennis Praet  I  Anderlecht  I  Chancel Mbemba  I  Marseille

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024