'Gent zet titelambities extra kracht bij en pakt uit met gloednieuwe snelheidsduivel'

'Gent zet titelambities extra kracht bij en pakt uit met gloednieuwe snelheidsduivel'
Woensdag 07 augustus 2024 - 22:00   I   door Redactie

KAA Gent kan met het vertrek van Laurent Depoitre en Tarik Tissoudali nog een aanvallende impuls gebruiken. Het speurt daarom de transfermarkt af naar interessante opties. Het Nieuwsblad weet dat Gent daarvoor is uitgekomen in Portugal, waar het Hélio Varela op het oog heeft.

Varela is een 22-jarige rechtsbuiten die momenteel aan de slag is bij Portimonense uit de tweede divisie in Portugal. Vorig seizoen was zijn club nog actief op het hoogst niveau, maar Varela kon niet voorkomen dat Portimonense degradeerde.

Afgelopen jaargang was de Kaapverdiër goed voor zes doelpunten en drie assists, dat in 37 wedstrijden. Die statistieken blijken genoeg om ploegen als Gent naar hem te doen lonken. In Oost-Vlaanderen willen ze handig gebruik maken van het feit dat de club van Varela naar de tweede divisie zakte.

De achtvoudig international lijkt dan ook geen oren te hebben om op een lager niveau te gaan spelen en dus is Gent een serieuze optie voor hem. Met een marktwaarde van 2.5 miljoen euro lijken de Buffalo’s niet meten diep in de buidel te moeten tasten.

Poll: Ben jij overtuigd van Varela?

TAGS  I  Gent  I  Hélio Varela  I  Tarik Tissoudali

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024