'Christian Eriksen stap dichter bij Anderlecht'

'Christian Eriksen stap dichter bij Anderlecht'
Maandag 05 augustus 2024 - 21:00   I   door Redactie

Afgelopen weken werd Anderlecht gelinkt aan een ware stunttransfer. Niemand minder dan Christian Eriksen staat op het verlanglijstje van paars-wit. De Deense spelmaker heeft nog maar één jaar contract in Manchester United en dus is het niet onlogisch dat er interesse is.

Vorig seizoen kwam de international maar weinig aan spelen toe. Het is wel duidelijk dat Eriksen niet in de bovenste schuif ligt bij coach Erik ten Hag. Van het feit dat zijn contract over een jaar afloopt, wil Anderlecht nu optimaal profiteren.

In Brussel zouden ze gebruik willen maken van de Deense connectie bij de club. Het heeft al Kasper Dolberg en Anders Dreyer rondlopen en met trainer Brian Riemer en CEO Sports Jesper Fredberg kent het nog twee Denen. Toch zal het niet makkelijk worden om Eriksen effectief naar de club te halen.

Ondanks het moeilijke dossier heeft TEAMtalk nu goed nieuws voor paars-wit. Eriksen staat ook in de belangstelling van Ajax, Galatasaray en Fenerbahçe, maar volgens het medium zijn geen enkele van die ploegen concreet voor de middenvelder. Als Anderlecht het snel speelt, gaan zij mogelijk aan de haal met de 134-voudig international. 

Poll: Kan Anderlecht effectief stunten met de Deen?

TAGS  I  Christian Eriksen  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  Ajax

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024