Coach uit de Jupiler Pro League duidelijk: "Club Brugge is de beste ploeg van België"

Coach uit de Jupiler Pro League duidelijk:
Zondag 04 augustus 2024 - 16:00   I   door Redactie

Ivan Leko staat voor een moeilijke klus zondagavond. Zijn Standard neemt het dan thuis op tegen ex-ploeg Club Brugge. Voorafgaand de match liet Leko zich uit over de kansen van zijn team. Hij beseft dat het niet makkelijk wordt, maar kansloos zijn ze zeker niet.

“Wanneer je een team zoals ons opnieuw opbouwt, moet je beginnen bij de basis. Defensieve organisatie, mentaliteit en vechtlust. Daarna voegen we details toe”, vertelt de Kroaat. Verder hoopt Leko Club in eigen huis het vuur aan de schenen te kunnen leggen.

“Op zondag zullen we dezelfde ingrediënten moeten gebruiken en andere moeten toevoegen”, verwijst hij naar de 0-0 op Genk van vorige week. “Ik hoop een iets andere match van ons te zien. We kennen de kwaliteit van Club Brugge, de beste ploeg van België, maar uiteindelijk heeft iedereen een kans.”

Of Sotiris Alexandropoulos en Viktor Dukanovic, zijn twee nieuwste aanwinsten, er al meteen bij zijn zondag? “Het is misschien nog wat vroeg want in België heb je altijd aanpassingstijd nodig”, luidt het antwoord tot slot.

Poll: Ben jij het met Leko eens? Is Club de beste ploeg van België?

TAGS  I  Ivan Leko  I  Standard  I  Club Brugge  I  Sotiris Alexandropoulos  I  Viktor Dukanovic

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024