‘Pocognoli met de handen in het haar ondanks overwinning tegen Beerschot’

‘Pocognoli met de handen in het haar ondanks overwinning tegen Beerschot’
Zaterdag 03 augustus 2024 - 15:00   I   door Redactie

Union wist gisteren vlot te winnen van Beerschot, maar moet nu vooruit kijken naar woensdag. Dan trekt het naar Praag, voor een duel in de derde kwalificatieronde van de Champions League.

Beerschot toonde zich gisteravond als een waardige tegenstander. Zo was het tot minuut 83, toen Cameron Puertas de 3-1 binnenschoot, een partij waarin beide ploegen elkaar in evenwicht hielden. 

Union zag ook een nieuw goudhaantje opstaan opstaan. Zo speelde Mohammed Fuseini zijn eerste volwaardige minuten, en leverde hij meteen een knappe assist af. Daarnaast speelde de centrumspits, over het algemeen, ook een degelijke partij. 

Nu moet Union echter denken aan het aankomende duel tegen Slavia Praag dat woensdag gepland staat. Dat zal ongetwijfeld beslissend zijn voor het verdere seizoen. 

Kersvers Union-coach Sébastien Pocognoli kijkt echter met de nodige zorgen vooruit. Zo zag hij geen overtuigende wedstrijd, en is hij ervan overtuigd dat het allemaal een stuk beter zal moeten. 

Daarnaast houdt hij ook zijn hart vast voor de drukke maand die gepland staat. Zo moet Union heel wat matchen spelen, met ook enkele midweekwedstrijden. Hij vreest ook dat, met deze drukke kalender zo vroeg op het seizoen, er enkele blessures zullen voorvallen.

Poll: Wint Union straks tegen Slavia Praag?

TAGS  I  Union  I  Sébastien Pocognoli

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024