'Nicky Hayen bevestigt toptransfer voor Club Brugge'

'Nicky Hayen bevestigt toptransfer voor Club Brugge'
Zaterdag 03 augustus 2024 - 08:00   I   door Redactie

Nicky Hayen heeft bij Het Belang van Limburg zijn licht laten schijnen over de transferperikelen rond Raphael Onyedika. De Nigeriaan zou voor een mooie som de club mogen verlaten deze zomer. Hayen zelf schat de kans alvast groot in dat hij effectief vertrekt.

Of Onyedika deze zomer vertrekt? "Die kans is reëel", klinkt het antwoord van Hayen. De trainer van Club Brugge strooit niet onnodig zand in de ogen. "Aan het einde van vorig seizoen was daar ook al sprake van. We werken met de spelers die er zijn en ons huiswerk is ondertussen al gedaan."

Toch erkent Hayen het talent en de kwaliteiten van de Nigeriaanse middenvelder én geeft hij ook aan waarom hij vorige week maar 45 minuten speelde: "Onyedika was vorige week wat ziek en is nog steeds niet honderd procent fit. Maar hij heeft ondertussen wel al laten zien welke waarde hij heeft voor het team. Dus ik hoop dat we daar nog even van kunnen genieten."

Onyedika streek twee jaar geleden neer in Brugge. De West-Vlamingen betaalden toen net geen tien miljoen euro aan het Deense FC Midtjylland om hem over te nemen. Twee jaar later hoopt Brugge twintig miljoen euro te vangen. Onder meer Crystal Palace werd al genoemd als mogelijke bestemming.

Poll: Zou jij Onyedika nog wat langer bij Club laten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Raphael Onyedika  I  Nicky Hayen  I  Crystal Palace

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024