Tedesco ziet het graag gebeuren: 'Volgende Rode Duivel staat voor absolute toptransfer'

Tedesco ziet het graag gebeuren: 'Volgende Rode Duivel staat voor absolute toptransfer'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 16:00   I   door Redactie

Domenico Tedesco is grote fan van jonge spelers kansen te geven bij de Rode Duivels. Zo maakte Koni De Winter zijn debuut voor de nationale ploeg onder de Duitste trainer. In een oefenmatch in maart 2023 tegen Ierland mocht hij 64 minuten meedraaien bij de grote jongens.

Bij die ene cap van ruim een jaar geleden is het voorlopig wel gebleven voor de centrale verdediger. Toch kan hij deze zomer een erg fraaie transfer realiseren. Volgens Pieter-Jan Calcoen van Het Nieuwsblad kan de 22-jarige De Winter een mooie stap hogerop zetten.

Zo zou de Italiaanse topclub AS Roma erg geïnteresseerd zijn om hem naar de club te halen. De Winter, basisspeler bij Genoa, heeft er een uitstekend seizoen op zitten bij zijn huidige club. Vorig seizoen speelde hij 31 wedstrijden voor Genoa, goed voor ruim 2500 minuten.

Zijn goede prestaties kan hij nu gaan belonen met een toptransfer. Hoewel Roma al contact zou hebben opgenomen om een transfer te bespreken, hebben ze nog geen officieel bod neergelegd bij Genoa. Voor De Winter zou het een ideale stap zijn in zijn jacht op een basisplaats bij de Rode Duivels.

Poll: Is AS Roma een goede stap voor De Winter?

TAGS  I  Koni De Winter  I  AS Roma  I  Genoa  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024