Club Brugge wrijft zich in de handen met nieuwe versterking: "Het is een grote club"

Club Brugge wrijft zich in de handen met nieuwe versterking:
Vrijdag 02 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge wist op een maand tijd al heel wat transfers te realiseren. Aan inkomende zijde slaagde het er bijvoorbeeld in om Ardon Jashari naar de club te brengen. In een interview op de officiële kanalen van Club vertelt hij over zijn transfer naar de landskampioen.

"Ik heb niet getekend voor de Champions League, ik heb getekend omdat ik weet dat het een grote club is", schept hij eerst en vooral duidelijkheid over zijn transfer. De Zwitser tekende zijn contract dan ook vorig seizoen al, op het moment dat Club vierde stond in de stand.

Bovendien is er nog een grote reden waarom de middenvelder voor Club heeft getekend: "Ik heb voor Club Brugge gekozen omdat ik weet dat ik me hier kan ontwikkelen en mezelf kan omringen met betere spelers”, vertelt hij. 

Verder laat hij verstaan wat voor speler hij wil zijn bij zijn nieuwe werkgever: “Ik wil een leider zijn”, klinkt het resoluut. En tot slot hoopt hij zijn bijdrage te kunnen leveren in het aanvallend compartiment: “Ik hou ervan om beslissende passes te geven in de laatste zone”, sluit hij af.

Poll: Heb jij grote verwachtingen van Jashari?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ardon Jashari

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024