Neemt Anderlecht binnenkort over van Club Brugge?: "Jan Vertonghen volgt Dennis Praet op"

Neemt Anderlecht binnenkort over van Club Brugge?:
Woensdag 31 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht is het al enige tijd geleden dat ze nog eens een Gouden Schoen in hun rangen hadden. Met Dennis Praet in 2014 kent het tot dusver zijn laatste winnaar. Sindsdien was vooral Club Brugge de grote slokop op de erelijst. Met vijf winnaars uit de afgelopen tien jaar kenden zij het meest succes.

De laatste Gouden Schoen werd uitgereikt aan Toby Alderweireld, maar volgens Gert Verheyen is het nu de beurt aan ex-ploegmaat en goede vriend Jan Vertonghen. In een filmpje voor DAZN België moest de analist de winnaar van de volgende editie voorspellen. Zijn antwoord: Jan Vertonghen.

Verder wordt hem ook de vraag gesteld wie er topschutter wordt in de Jupiler Pro League. Daar kiest de ex-speler van zowel Anderlecht als Club voor een pion uit het Brugse kamp. Volgens hem zal Gustaf Nilsson de meeste goals scoren.

Verder wordt Anders Dreyer assistenkoning en zal Konstantinos Karetsas de beste youngster zijn, aldus Verheyen. Op de vraag wie de beste analist zal blijken op het einde van het seizoen antwoordt Verheyen: “Dezelfde als de voorbije tien jaar”, waarmee hij al lachen zichzelf bedoeld.

Poll: Denk jij ook dat Jan Vertonghen de Gouden Schoen zal winnen?

TAGS  I  Gert Verheyen  I  Jan Vertonghen  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Gustaf Nilsson

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024