Nog voor de transfer officieel rond is: Grote kopzorgen voor Mike Penders bij Chelsea

Nog voor de transfer officieel rond is: Grote kopzorgen voor Mike Penders bij Chelsea
Woensdag 31 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Chelsea staat dicht bij een overeenkomst met Genk om doelman Mike Penders over te nemen. De achttienjarige keeper zou voor twintig miljoen euro de oversteek maken, al is het plan wel om hem meteen weer uit te lenen aan de Limburgers.

Nog voor Chelsea Penders officieel beet heeft, wist het woensdag nog een andere keeper vast te leggen. Filip Jörgensen komt namelijk over van Villarreal. De 22-jarige Deen heeft in Londen een contract van maar liefst zeven seizoenen ondertekend. 

Met de transfer zou zo’n twintig miljoen euro gemoeid zijn, hetzelfde bedrag dat Chelsea aan Genk heeft beloofd om Penders naar de club te halen. Jörgensen stroomde door uit de jeugd van Villarreal, waar hij al sinds 2015 actief is. Nu mag hij zich gaan bewijzen in Londen.

Ondanks de opvallende transfer van Chelsea, zou de komst van de Deen geen invloed hebben op de transferperikelen rond Mike Penders. De verwachting is nog steeds dat hij weldra zijn handtekening zet onder een meerjarig contract. Wel heeft Penders er met Jörgensen al meteen een stevige concurrent bij in Engeland.

Poll: Zie jij Penders ooit eerste doelman van Cheslea worden?

TAGS  I  Genk  I  Mike Penders  I  Chelsea  I  Filip Jörgensen

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024