Geweldige opsteker voor Charles De Ketelaere met het oog op komend seizoen

Geweldige opsteker voor Charles De Ketelaere met het oog op komend seizoen
Woensdag 31 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Charles De Ketelaere wil dit seizoen opnieuw voor de prijzen spelen bij zijn club Atalanta. De aanvaller won vorig seizoen de Europa League en eindigde vierde in de Serie A. Daar was hij in 35 wedstrijden goed voor tien goals en acht assists. Fraaie cijfers dus.

De Ketelaere wist afgelopen weekend in een oefenwedstrijd tegen AZ nog een doelpuntje mee te pikken door een kopbal in doel te verwerken. Nu is er nog meer goed nieuws voor de ex-speler van Club Brugge. Zo verlaat een rechtstreeks concurrent de club.

Het gaat om de Russische aanvallende middenvelder Aleksey Miranchuk. Hij verlaat na vier jaar de Italiaanse subtopper om aan de slag te gaan in de MLS, bij Atlanta United. De Rus tekende er zopas een contract van drie seizoenen, met daarbij een optie op nog een jaar.

Dat Miranchuk Atalanta verlaat, betekent goed nieuws voor De Ketelaere. Op die manier is het duidelijk dat zijn coach Gian Piero Gasperini het volste vertrouwen heeft in de zestienvoudig Rode Duivel. Aan De Ketelaere om zich dit seizoen verder te bewijzen.

Poll: Verdient De Ketelaere een basisplek bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Charles De Ketelaere  I  Atalanta  I  Aleksey Miranchuk

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024