Collega-BV's halen ongezien uit naar Karl Vannieuwkerke: "1 miljoen kots-emoji's!"

Collega-BV's halen ongezien uit naar Karl Vannieuwkerke:
Woensdag 31 juli 2024 - 10:15   I   door Redactie

De recente liefdeswending van Karl Vannieuwkerke heeft niet alleen de media gehaald, maar ook sterke reacties uitgelokt van zijn collega-BV's. Na het beëindigen van zijn relatie met Caroline Vereenooghe en het aangaan van een nieuwe relatie met de 31-jarige Tine Maertens, heeft Vannieuwkerke zware kritiek gekregen.

Joe-presentatrice Anke Buckinx uitte haar ongenoegen openlijk via Instagram. "Ik schreeuw niet zo graag een mening online. Maar mannen die vrouwen laten zitten met een kleuter en een baby en een nieuw leven beginnen met een nóg jonger exemplaar? 1 miljoen kots-emoji's", schreef ze.

Ze vervolgde: "Ja, elk verhaal heeft twee kanten. En ja, ieder zijn privé. En ja, onze zaken niet. Maar toch een applaus voor al die mannen met wél ballen aan hun lijf." Haar krachtige boodschap kreeg veel bijval van haar volgers.

Ook An Lemmens, bekend van haar werk bij VTM, liet haar stem horen. Zij deelde de boodschap van Buckinx in haar eigen Instagramverhaal en voegde eraan toe: "Akkoord."

Deze reacties kwamen nadat bekend werd dat Karl Vannieuwkerke al zes maanden samen is met Tine Maertens, een leerkracht en CD&V-gemeenteraadslid in Koekelare. De nieuwe relatie kwam slechts enkele weken na de geboorte van Luís Achile, zijn zoontje samen met Caroline, tot stand.

Poll: Snap je de zware kritiek?

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024