'Jesper Fredberg verwent Anderlecht-fans met meerdere megatransfers'

'Jesper Fredberg verwent Anderlecht-fans met meerdere megatransfers'
Dinsdag 30 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Het is ondertussen weer een week geleden dat Anderlecht zijn eerste zomeraanwinst officieel voorstelde. Met Jan-Carlo Simic haalde het de vervanger van de vertrokken Zeno Debast. Naast Simic bleven de transfers aan inkomend zijde echter uit.

Hein Vanhaezebrouck, tegenwoordig actief als analist bij Het Nieuwsblad, ziet dat paars-wit binnenkort wel eens kan uitpakken op de transfermarkt. Met Christian Eriksen, Thomas Foket en Jean Butez wordt zijn ex-club gelinkt aan heel wat ronkende namen.

De ex-trainer van Anderlecht zou niet twijfelen om Eriksen te halen, maar ook de andere genoemde spelers kunnen de Brusselaars een dienst bewijzen. Vanhaezebrouck speelde nog kampioen met Foket bij Gent. Hij denkt dan ook dat hij erg belangrijk kan zijn.

"Hetzelfde wat Thomas Foket en Jean Butez betreft”, ziet hij naast Eriksen ook hen graag naar Brussel verhuizen. "Foket zou een certitude zijn op de rechterflank en Butez is voor mij de beste keeper in België van de laatste jaren. Maar of Anderlecht hem kan betalen?”, vraagt hij zich tot slot nog af.

Poll: Wie moet Anderlecht absoluut halen?

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I  Anderlecht  I  Christian Eriksen  I  Jean Butez  I  Thomas Foket

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024