‘Massale leegloop bij Antwerp gaat gewoon verder na onthutsend transfernieuws’

‘Massale leegloop bij Antwerp gaat gewoon verder na onthutsend transfernieuws’
Maandag 29 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

George Ilenikhena werd al verkocht en met Arthur Vermeeren vorige winter verloor Antwerp op een half jaar tijd al twee absolute sterkhouders. Met Jean Butez, Vincent Janssen en Mandela Keita kunnen daar snel drie spelers bijkomen. Die laatste kan alvast rekenen op heel wat interesse.

CEO Sven Jaecques noemde Keita onlangs nog als een van de mogelijke en waarschijnlijke vertrekkers bij Antwerp. Niet veel later wordt zijn naam gelinkt aan verschillende ploegen. Het Laatste Nieuws weet dat hij grof wild is op de transfermarkt.

De éénmalig Rode Duivel kan naar Stade Rennes, Fiorentina en Leicester City, weet de krant. Welke club momenteel het meest concreet is, kan niet gezegd worden. Wel is zeker dat Antwerp wil meewerken om Keita zijn droomtransfer te laten realiseren.

In Antwerpen zijn ze deze zomer dan ook bereid om enkele sterkhouders te laten gaan. De Great Old hoopt zo de nodige miljoenen te incasseren om zo nieuwe versterkingen te kunnen halen. Keita kan na Ilenikhena de volgende speler zijn die Antwerp verlaat.

Poll: Wordt dit een overgangsjaar voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Mandela Keita  I  Arthur Vermeeren  I  George Ilenikhena

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024