Brian Riemer stikjaloers op grote concurrent Club Brugge: "Ze zijn vergelijkbaar met hen"

Brian Riemer stikjaloers op grote concurrent Club Brugge:
Maandag 29 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge is ook dit jaar de te kloppen favoriet voor de landstitel. De troepen van coach Nicky Hayen zijn op nog geen maand tijd flink versterkt met enkele nieuwe namen. Bij Anderlecht is dat wel anders. Zij wisten nog maar één versterking binnen te halen.

Tegenover Het Laatste Nieuws spreekt Riemer over de titelkansen van Anderlecht. Hij toont zich opvallend realistisch: “Je kunt geen Jumbo laten opstijgen vanop een startbaan die is aangelegd voor een Cessna. We zetten de juiste stappen met Anderlecht, we evolueren in de juiste richting”, vertelt hij.

Volgens de Deense moet alles op zijn plaats vallen voor zijn team: “We hebben dat tikkeltje geluk nodig om die volgende horde te nemen, kampioen te spelen en het geld van de Champions League binnen te rijven." Daarvoor neemt het een voorbeeld aan Club Brugge:

“Zij spenderen meer dan vijfentwintig miljoen voor eind juli”, zegt hij. “Club Brugge is vergelijkbaar met FC Kopenhagen. Eens je aan de top staat, krijg je een parachute mee waardoor je lang aan die top kunt zweven. Wij zijn nog aan het vechten om definitief gelanceerd te geraken”, aldus Riemer.

Poll: Eindigt Anderlecht dit seizoen voor Club?

TAGS  I  Brian Riemer  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024