Daar is hij dan eindelijk: 'Brian Riemer verwelkomt langverwachte versterking'

Daar is hij dan eindelijk: 'Brian Riemer verwelkomt langverwachte versterking'
Maandag 29 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht kon dit weekend niet overtuigen. Het mag dan wel zijn wedstrijd tegen STVV gewonnen hebben, van een leien dakje liep het allerminst. Pas in het absolute slot wist invaller Mario Stroeykens de verlossende 1-0 te scoren. Twee dagen later lijkt er een nieuwe versterking aan te komen.

Dat Anderlecht gebaat is bij vers bloed is wel duidelijk na de magere 1-0 van afgelopen weekend. Jesper Fredberg haalde tot dusver slechts één versterking: Jan-Carlo Simic. Hij kwam over van AC Milan. Een week na de officiële bevestiging volgt er nu nog een nieuwe kracht.

Volgens La Dernière Heure gaat Brian Riemer binnenkort eindelijk zijn nieuwe assistent mogen verwelkomen. De Deen is al een tijdje op zoek naar een nieuwe assistent, maar volgens de Franstalige krant heeft Anderlecht die nu gevonden.

Om wie het precies gaat is nog niet bekend. Wel zou het gaan om een trainer die overkomt uit Engeland, waar hij voornamelijk ervaring opdeed als jeugdcoach. Verder stond de beoogde assistent aan het hoofd van de jeugdopleiding bij drie grote clubs uit Engeland. Afwachten wie het wordt.

Poll: Vind jij het kunnen dat Anderlecht, ondanks het seizoen al aan de gang is, nog geen assistent gevonden heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Jesper Fredberg

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024