Het houdt niet op: Nieuwe mokerslag voor KAA Gent

Het houdt niet op: Nieuwe mokerslag voor KAA Gent
Maandag 29 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

Het is een waanzinnige transfersoap geworden voor KAA Gent. De Buffalo’s wilden maar al te graag Aimé Omgba naar de club halen, maar leek in eerste instantie naast hun beoogd target te grijpen. Daarna stond het plots dicht bij een overgang, om er daarna weer even ver van te staan. De laatste berichten gingen dat de transfer er dan toch zou komen.

Maar niets is minder waar. Waar Omgba uiteindelijk toch goed op weg was om de nieuwe versterking te worden van Gent, hebben medische testen nu problemen aan het licht gebracht. Zo zou er een operatief goed te verhelpen kwaaltje gevonden zijn. Om wat het precies gaat is niet bekend.

Ondanks het medisch probleem was Gent bereid om de transfer toch te laten doorgaan, maar NAC, de club van Omgba, zag een transfer plots niet meer zitten. Daarmee gaan ze in Breda een mooie transfersom mislopen. Gent was bereid om 2.87 miljoen euro te betalen, een record voor NAC.

Technisch Directeur Peter Maes geeft uitleg: “Na een proces van weken is er genoeg waardevolle tijd in de voorbereiding op een loodzwaar seizoen verloren gegaan, zowel voor Aimé als voor de club. Met de finish in zicht leek alles tot een goed einde te komen voor de betrokken partijen, echter gooit deze onverwachte wending – na een akkoord op voorwaarden – roet in het eten.” Gent moet dus op zoek naar een alternatief.

Poll: Is het mislopen van Omgba een aderlating voor Gent?

TAGS  I  Gent  I  Aimé Omgba  I  NAC

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024