'Anderlecht kent geen medelijden en vervangt jeugdproduct met nieuwe kracht'

'Anderlecht kent geen medelijden en vervangt jeugdproduct met nieuwe kracht'
Maandag 29 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht heeft nog heel wat werk op de transfermarkt. Het haalde voorlopig enkel Jan-Carlo Simic naar de club en wist voor de rest geen enkele inkomende transfer te realiseren. Met nog een dikke maand te gaan in de mercato willen ze in Brussel een versnelling hoger schakelen.

De Franse sportkrant L'Équipe meldt nu dat Anderlecht op verdedigend vlak nog een versterking wil halen. Volgens het medium heeft paars-wit zijn oog laten vallen op Emmanuel Biumla van Girondins de Bordeaux

Bordeaux kent erg donkere tijden op dit moment. De Franse club dreigt haar licentie als profclub te verliezen deze zomer waardoor de spelers verbonden aan de club transfervrij op de markt komen. Anderlecht wil daar optimaal van profiteren door Biumla naar Brussel te halen.

Biumla is een negentienjarige defensieve middenvelder of centrale verdediger die drie caps telt voor de U19 van Frankrijk. Vorig seizoen speelde hij slechts acht wedstrijden voor Bordeaux, dat in de Ligue 2 uitkwam. Daarin scoorde hij één doelpuntje. Biumla kan wel eens de vervanger van Marco Kana worden.

Poll: Wat vond jij van de eerste wedstrijd van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan-Carlo Simic  I  Emmanuel Biumla  I  Bordeaux

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024