'Club Brugge houdt het hart vast en vreest het ergste in dossier Maxim De Cuyper'

'Club Brugge houdt het hart vast en vreest het ergste in dossier Maxim De Cuyper'
Dinsdag 23 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Maxim De Cuyper traint sinds vorige week donderdag opnieuw mee met Club Brugge. De Rode Duivel genoot van een iets langere vakantie nadat hij met België op het EK actief was, al maakte de linksachter geen enkele minuut op het toernooi.

Ondanks dat hij niet in actie kwam op het EK, is er wel heel wat interesse in de 23-jarige verdediger. Eerder werd zijn naam al gelinkt aan ploegen als Besiktas, maar ook uit Duitsland toonden enkele clubs belangstelling in de groeibriljant van Club.

De Cuyper wist vorig seizoen dan ook helemaal door te breken bij de op dat moment toekomstig landskampioen. In totaal speelde hij vorige jaargang maar liefst 55 wedstrijden voor zijn club. Hij toonde zich daarin erg belangrijk door vijf keer te scoren en vijftien assists af te leveren.

Zoals dat gaat zorgen zijn puike prestaties voor de nodige interesse, maar volgens Het Laatste Nieuws wil Club er alles aan doen om De Cuyper langer aan boord te houden, al beseffen ze in Brugge ook dat, mits een mooie club en een nog mooiere aanbieding, ze hun goudhaantje niet kunnen dwingen om te blijven. Voor Club is het dus bang afwachten hoe de zaken zullen evolueren.

Poll: Is dit het juiste moment om een stap hogerop te zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Maxim De Cuyper

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024