'Andreas Skov Olsen verlaat Club Brugge, transfersom bekend'

'Andreas Skov Olsen verlaat Club Brugge, transfersom bekend'
Dinsdag 23 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Andreas Skov Olsen kwam twee en een half seizoen geleden over van Bologna. Club Brugge betaalde toen net geen 6.5 miljoen euro. Zoveel tijd later kan de Deens international Brugge alweer de nodige miljoenen opleveren. Volgen Het Laatste Nieuws mag hij deze zomer vertrekken.

Club Brugge wil deze transferwindow nog af van enkele overbodige spelers. Denk daarbij aan Roman Yaremchuk, Dedryck Boyata en Kamal Sowah. Zij hebben geen toekomst meer bij Club en mogen dus beschikken. Daarnaast zijn er ook spelers die mogen vertrekken omdat ze een mooie som kunnen opleveren.

Zoals gezegd is Andreas Skov Olsen daar een van. Hij zou de landskampioen mogen verlaten voor een bedrag van 20 miljoen euro. Naar verluidt is er interesse vanuit de Premier League en Zuid-Europa. Verder is er nog een speler die geld moet opbrengen.

Ook Raphael Onyedika mag vertrekken. Net als Skov Olsen moet ook hij een bedrag van rond de 20 miljoen euro gaan opleveren en kan hij daarnaast eveneens naar de Premier League. Indien Club erin slaagt om het duo te verkopen, kan het met andere woorden zo'n 40 miljoen euro op de rekening bijschrijven.

Poll: Het juiste moment om Skov Olsen te verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen  I  Raphael Onyedika

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024