'KAA Gent is het grondig zat en schakelt door in dossier toptarget'

'KAA Gent is het grondig zat en schakelt door in dossier toptarget'
Dinsdag 23 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

KAA Gent leek eerst op weg om Aimé Omgba naar de club te halen, dan weer niet én dan weer wel. Uiteindelijk meldt De Telegraaf dat de club van trainer Wouter Vrancken alsnog naast de 21-jarige Nederlander zal grijpen.

Ondanks dat Omgba had aangegeven erg graag naar Gent te verhuizen om daar een volgende stap in zijn carrière te kunnen zetten, wilde zijn club NAC niet meewerken aan een transfer. De spelmaker dreigde daarom met juridische stappen om een transfer te forceren.

Niet veel later kwam dan toch het nieuws dat Omgba naar Gent mag verkassen, maar ook deze keer loopt de transfer alsnog spaak. Ondanks dat de medische keuring al gepland stond, doet NAC plots moeilijk. Tegen eerdere afspraken in wil het nu plots toch de transfersom van 2.8 miljoen euro in één keer ontvangen.

Voor Gent is de maat nu vol en richten ze hun pijlen op andere pistes. Zo staan ze plots erg dicht bij de komst van Mathias Delorge van Sint-Truiden. De middenvelder stond ook in de belangstelling van Genk, maar ex-trainer Wouter Vrancken is zijn ex-club te snel af.

Poll: Een aderlating voor Gent?

TAGS  I  Gent  I  NAC  I  Aimé Omgba

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024